Vera erdhi!

Dhe të gjithë jemi duke planifikuar pushimet apo udhëtimin e rradhës. Këtë sezon veror ke mundësinë të shijosh jo vetëm destinacionin tek i cili do të shkosh, por edhe udhëtimin drejt tij. Me rehatinë dhe sigurinë maksimale që makinat Volvo ofrojnë, dhe me financim të favorshëm nga Credins bank, tanimë cilësia blihet edhe më thjeshtë.   

Banka Credins, mbi 10 vjet eksperiencë në zhvillimin e produktit të Qirasë Financiare (Leasing) ka dalë me ofertën më të re për tipet e autoveturave Volvo XC40 dhe Volvo XC60.   

Credins bank Volvo Mektrin Motors

Leasing është një mënyrë fantastike për çdo individ me të ardhura të rregullta që kërkon të blejë një makinë të re, por në të njëjtën kohë edhe të ketë mundësinë të kursejë një pjesë të tyre për shpenzime të tjera apo edhe investime të reja. Ky financim ju mundëson të merrni një autoveturë të re duke paguar vetëm një pjesë të saj përkundrejt vlerës se plotë të autoveturës.

Me vetëm 390 € në muaj mund të përfitoni Volvo XC40, dhe me 477 € në muaj mund të merrni Volvo XC60 për këdo që dëshiron komfort dhe cilësi të lartë.

Avantazhet për klientët janë të shumta, pasi nuk kërkohet kolateral shtesë, klienti zgjedh vetë modelin e financimit që i përshtatet, ofrohet miratim i shpejtë i financimit në vetëm (brenda një dite pune) etj.      

Fokus i bankës Credins mbeten klientët tanë të cilëve duam t’u ofrojmë përherë produktet me cilësinë më të lartë si dhe të gjejmë mundësinë më të mirë për ta, duke iu dhënë sa më shumë lehtësira nëpërmjet procedurave të thjeshtuara dhe stafit tonë të dedikuar. Ndaj edhe me bashkëpunimin me Mektrin Motors arritëm të nxirrnim këtë ofertë unike. Një autoveturë si Volvo dallon për siguri shumë të lartë duke ofruar sistemin mbrojtës aktiv dhe pasiv më të mirë në treg, duke ofruar gjithashtu edhe cilësinë e duhur. Oferta është vlefshme nga data 01/07/2021 e deri në 31/08/2021.

Credins bank Volvo Mektrin Motors

Tashmë, nëpërmjet bankës Credins, kushdo mund të bëhet përdorues i një Volvo nëpërmjet kësaj oferte fantastike.

Mirëpresim çdo klient të interesuar pranë zyrave të Credins leasing ose për më shumë informacion mund të hyni në faqen zyrtare të Credins bank ose Mektrin Motors.   

Zgjidhni destinacion e rradhës, dhe shijojeni verën me Volvon tuaj të re.

 

Credins Bank

Ne flasim gjuhën tuaj!


Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins