Banka Credins gjithmonë në mbështetje të biznesit

Banka Credins ka vazhduar aktivitetin kreditues duke mbështetur financiarisht klientët që operojnë në sektorin e shëndetësisë.

Përgjatë ditëve të fundit, kemi shqyrtuar kërkesat për financim të disa bizneseve shqiptare që nisur nga situata aktuale, ju është dashur të rrisin nivelin e furnizimeve me paisje mjekësore si: maska, doreza, respiratorë, ventilatorë, si dhe paisje të tjera mjeksore të cilat janë aq shumë të nevojshme për të mbështetur aktivitetin e spitaleve dhe farmacive në vend.

Dhe pse në situatë të vështirë, kërkesat janë shqyrtuar dhe miratuar në një kohë mjaft të shkurtër për t’ju përgjigjur nevojave urgjente që ka sot ky sektor duke kredituar më shumë se 2 Milion EURO në mbështetje të bizneseve.

Banka Credins mirëpret çdo klient që operon në këtë sektor duke qenë partneri juaj dhe në këto ditë të vështira.

Së bashku do t’ia dalim!


Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins