Adja Angjeli, intervistë për revistën "Monitor" | Credins Bank Adja Angjeli, intervistë për revistën “Monitor” – Credins Bank

Adja Angjeli, Zv. Drejtore, Divizioni i Zhvillimit të Biznesit në Credins Bank, në një intervistë për revistën “Monitor” informon mbi ecurinë e kredisë konsumatore përgjatë këtij viti.
Banka Credins ka vazhduar të mbështesë segmentin e individëve dhe bizneset e vogla dhe të mesme, duke ju ardhur pranë me lançimin e “Kredia SEBASHKU”.
Një fushatë mbështetëse për të transmetuar mesazhe optimiste që sëbashku do i kapërcejmë dhe këto momente sensitive që po kalojmë.

Për të lexuar intervisën e plotë klikoni: https://bit.ly/2Jbcaqg


Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins