Edlira Muço, intervistë për revistën Monitor

Edlira Muço, Drejtore e Drejtorisë së Përputhshmërisë Ligjore dhe Parandalimit të Pastrimit të Parave në Credins Bank, në një intervistë për revistën Monitor, informon mbi Standartin e ri të raportimit (CRS) që Bankat në Shqipëri janë angazhuar për përmbushjen e dispozitave ligjore mbi Shkëmbimin Automatik të Informacionit.

Për të lexuar intervistën e plotë klikoni këtu

Julia Hoxholli intervistë për Mediat

Julia Hoxholli, Drejtoresha e degës së QSUT-së në Credins Bank, në një intervistë për mediat foli për paketën e dedikuar te produkteve të lançuar së fundmi për personelin mjekësor në të gjithë vendin.

Banka Credins shpreh mirënjohjen më të madhe për të gjithë mjekët pas situatës së vështirë me të cilën u përballën gjatë COVID-19.

Faleminderit dhe ju mirëpresim në çdo degë të bankës sonë për të përfituar nga ofertat e reja.

Për të shikuar intervistën e plotë klikoni këtu

Soni Thano,intervistë për revistën Monitor

Soni Thano, Drejtore e Administrimit të Riskut në Credins Bank, në një intervistë për revistën Monitor, informon mbi angazhimin maksimal që ka marrë Banka Credins për të shqyrtuar të gjitha kërkesat e klientëve për shtyrje të kësteve të kredisë si rezultat i vështirësive të krijuara nga situata aktuale.

Banka Credins është pranë çdo klienti duke ofruar zgjidhje në përshtatje me situatat specifike pasi besojmë se së bashku do t’ia dalim dhe kësaj sfide.

Për të lexuar intervistën e plotë klikoni këtu

Adja Angjeli, intervistë për News24

Drejtoresha e Departamentit të Menaxhimit të Shitjeve në Degë në Credins Bank, Adja Angjeli, foli në një lidhje me “Skype” në News24 për strategjinë që Banka Credins po ndjek në këto kohë të vështira për të qenë sa më pranë klientëve.

Për të shikuar intervistën e plotë

Valbona Dhjaku, intervistë për Report TV

Valbona Dhjaku, Drejtore e IT në Bankën Credins, në një intervistë për Report TV informon për përfitimet që kanë të gjithë klientët e Bankës nga përdorimi i aplikacionit Credins Online. Një aplikacion i sigurt dhe mjaft i thjeshtë në përdorim, por dhe me funksionalitete të reja dhe inovative për një përdorim 24/7.

Për të shikuar intervistën e plotë klikoni këtu

Soni Thano, intervistë për Televizionin SCAN

Soni Thano, Drejtore e Administrimit të Riskut në Credins Bank, në një intervistë për Televizionin SCAN, informon mbi angazhimin maksimal që ka marrë Banka Credins për të shqyrtuar të gjitha kërkesat e klientëve për shtyrje të kësteve të kredisë si rezultat i vështirësive të krijuara nga situata aktuale.

Banka Credins është pranë çdo klienti duke ofruar zgjidhje në përshtatje me situatat specifike pasi besojmë se së bashku do t’ia dalim dhe kësaj sfide.

Për të shikuar intervistën e plotë klikoni këtu

Oldesa Osmenaj, intervistë për RTSH

Drejtoresha Rajonale në Credins Bank, Oldesa Osmenaj, foli në një lidhje me “Skype” në RTSH për strategjinë që Banka Credins po ndjek në këto kohë të vështira për të qenë sa më pranë klientëve.

Për të shikuar intervistën e plotë klikoni këtu

Soni Thano, intervistë për revistën Bankieri

Soni Thano, Drejtore e Administrimit të Riskut në Credins Bank, në një intervistë për revistën Bankieri, informon mbi kolateralet alternative në sektorin bankar në Shqipëri.

Banka Credins është duke ofruar zgjidhje në përshtatje me situatat specifike të çdo klienti.

Për të lexuar intervistën e plotë klikoni këtu

Marieta Karapanço, intervistë për News24

Marieta Karapanço, Drejtore e Departamentit të Menaxhimit të Produkteve dhe Institucioneve në Credins Bank, në një intervistë për News24, foli për ofertat më të reja të kredisë që Banka Credins sapo ka lançuar në mbështetje të çdo individi dhe biznesi. Kredi me kushte lehtësuese dhe proçedura të shpejta.

Për të mbështetur rihapjen, zhvillimin dhe rritjen e çdo biznesi Mikro e Agro si dhe çdo individ që dëshiron të investojë për një të tashme më të bukur.

Për të shikuar intervistën e plotë klikoni këtu

Besa Gjevori, intervistë për Televizionin SCAN

Besa Gjevori, zv.Drejtoreshë e Departamentit të Biznesit të Madh në Credins Bank, në një intervistë për Televizionin SCAN, informon mbi angazhimin maksimal që ka marrë Banka Credins për shtyrje të kësteve të kredisë apo kërkesat e reja të mbuluara nga garancia sovrane si rezultat i vështirësive të krijuara nga situata aktuale.

Banka Credins është pranë çdo klienti duke ofruar zgjidhje në përshtatje me situatat specifike pasi besojmë se së bashku do t’ia dalim dhe kësaj sfide.

Për të shikuar intervistën e plotë klikoni këtu

Banka Credins