This post is also available in: en

Kredi Verore

Credins bank ju ofron mundësinë e plotësimit të çdo dëshire në këtë sezon veror. Ju mendoni për dëshirat, ne jua realizojmë! Pushime në destinacionin tuaj të preferuar, kondicionerë apo pajisje të tjera elektroshtëpiake, telefon apo laptop, si dhe çdo gjë tjetër që keni ëndërruar, të gjitha këto mund ti plotësoni me produktin më të ri në treg, Kredi Verore.

Kushtet e produktit:

  • Norma interesit: duke filluar nga 5.8%.
  • Afati: deri në 36 muaj.
  • Monedha: vetëm në Lek.
  • Sigurimi i jetës: për afat deri në 12 muaj nuk aplikohet sigurimi i jetës.
  • Garantor: deri në 300,000 lek – pa dorëzanës, nga 300,001 – 600,000 lek – dorëzanës brenda familjes.
  • Afati i disbursimit: brenda 24 orëve.

Dokumentacioni kërkuar:

  • Mjet identifikimi.
  • Certifikatë familjare.
  • Vërtetim të ardhurash.

Vlefshmëria e produktit: deri më 30 Shtator 2019


LLogaria Rrjedhëse

Me llogarinë tuaj në Credins Bank, ju mund të kryeni të gjitha llojet e transaksioneve bankare dhe të aksesoni të gjitha shërbimet bankare.

Lexo më shumë Read More

Credins Online

Credins Online ofron komoditet dhe siguri për individët, klientë të Credins Bank.

Lexo më shumë Read More

Karte Krediti

Kartat e Kreditit nga Credins bank janë kartat të cilat ju mundësojnë shlyerjen e...

Lexo më shumë Read More

Na kontakto

Gjej Degën