Fondi i Besnikerise "Jete me Kursim" | CSR | Credins Bank Trust Fund “Jeta ne Kursim” – “Credins Bank” – Credins Bank

For the second consecutive year, Credins Bank has distributed the “Jeta ne Kursim” trust fund to approximately 105 employees of various categories of branches not only in the capital but also in the regions, which have been contributing for more than 7 years as part thereof.Chief Executive Officer Maltin Korkuti, in his opening remarks, expressed the gratitude to the entire staff for their dedication to clients’ service, praising them as the key to Credins Bank’s success, making it number one for Albanians. As far as staff is concerned, it is a privilege to work in an institution which does not lack in motivation and bonuses for loyalty over the years. The distribution of the “Jeta ne Kursim” Trust Fund has now become a tradition that will be repeated every year to show that loyalty and dedication are rewarded.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins