Shorte | Perditeso te dhenat personale | Credins Bank The second 5 winners of the “Update Personal Data” lottery are announced – Credins Bank

“Update Personal Data” lottery by Credins Bank selected today 5 Winners, respectively from the regions of: Kukës, Tiranë, Berat, Kuçovë and Gramsh.

From 01.10.2018 until 31.10.2018, 4418 Credins Bank customers updated their personal data at Credins Bank branches, becoming part of the “Update Personal Data” lottery.
The random selection of the winners was done at Credins Bank headquarters in the presence of a committee consisting of:

• Ardit Kola, Representative of the Legal Department at Credins Bank;
• KletiKaprata, Representative of the Business Division at Credins Bank,
• Ilira Rama, Representative of the Gambling Supervsion Authority;
• LuftarMurrizi, Representative of Regional Directorate of Taxes for Large Taxpayers, Tax Control Directorate

The 5 winning customers will be rewarded with 1 prepaid bank card worth ALL 5,000.
Updating personal bank data is part of the long-term relationship strategy Credins Bank builds with its customers by providing access to and use of On-line Banking services and products, transparent communication and ongoing information.
When was the last time you updated your data with the bank? Update them now and win with Credins Bank. We Speak Your Language.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins