You are Credins, Mars 2019 | Karriere dhe trajnim ne sektorin bankar Start on #YOUARECREDINS! – Credins Bank

More than 485 students have applied to become part of the programme #YOUARECREDINS. After a period of testing, group assessments and interviews, 43 most talented students were successfully selected to attend this programme for a few months. Students were welcomed by Deputy CEO, Mrs. Monika Milo and other executives of Credins Bank. This program is a blend of theory and practice from Credins Bank’s best mentors and renown outside trainers who will contribute to the education and professional skills a new employee needs in order to start a career. Credins Bank continues to successfully implement youth employment and continuing training practices, giving them the opportunity to be employed in one of the best financial institutions in the country, which is part of the bank’s philosophy and strategy: Investing in people.

Starton #YOUARECREDINS
Starton #YOUARECREDINS!

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins