Funding of EUR 10 million for Credins Bank Funding of EUR 10 million for Credins Bank – Credins Bank

The European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) provided Credins Bank with a EUR 10 million financing. The fund will serve to support the provision of loans to micro, small and medium local enterprises and to support solutions for trade and retail banking clients. The credit line for small and medium-sized enterprises will be worth EUR 8 million and will serve to grow and diversify the SMEs portfolio in Credins Bank. The remaining EUR 2 million loan will be granted through a special credit line to finance the trading activities of Credins Bank clients. You can also download the press release in PDF format at the following link: (Click)

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins