Credins supports Uplift Albania Credins supports Uplift Albania – Credins Bank

Credins Bank has been supporting one of the most innovative activities for two months. In an electrifying event at the Artistic Lyceum “Jordan Misja”

Credins Bank has been supporting one of the most innovative activities for two months. In an electrifying event at the Artistic Lyceum “Jordan Misja” in the presence of the Mayor of Tirana, Mr. Erion Veliaj and the Minister for Protection of Entrepreneurship Mr. Eduart Shalsi, Uplift Albania, the first accelerator in Albania, announced the winning startups from Albania, Kosovo and the Region.

The several-month efforts of the startups and the Uplift Albania team were finalized on the “Demo-Day” where the winners of Uplift Albania were announced in front of an audience of 200 members of the technology community. PleXusv, Ipervox, Amargi, iAvokat, Orar.al, ADDo Group and Game On presented the business and dreams in front of the investor panel for 3 minutes. Over 50 startups from 6 countries in the region and 9 different industries applied in Uplift Albania. 20 of them were invited to the selection stage known as “Selection Boot-Camp” while only 10 of them passed successfully this stage to become part of the 6-week acceleration program. Credins Bank provided the award to the first place for Ipervox startup, which has attracted the attention of some of the leading companies such as Amazon and promises to simplify the development of voice applications for digital assistants. Credins Bank is always at the forefront by supporting technological developments in the country and by helping young talents.

Credins Bank uplift
Credins Bank uplift

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins