Festivali i 11-te ne Bunk'Art1 | CSR | Credins Bank Credins supports the 11th Bunk’Art1 Festival – Credins Bank

Credins mbështet Festivalin e 11 i cili rikthehet pas 47 viteve në Bunk’Art1. Përgjatë 3 mbrëmjeve, u kujtuan mbi 20 këngë ndërtuar mbi të njëjtën skenografi.

Credins mbështet Festivalin e 11 i cili rikthehet pas 47 viteve në Bunk’Art1. Përgjatë 3 mbrëmjeve, u kujtuan mbi 20 këngë ndërtuar mbi të njëjtën skenografi. Një event emocionues dhe një spektakël muzikor me shumë të ftuar special. Credins Bank gjithmonë në mbështetje të artit dhe kulturës.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins