Credins supports "Grandparents Day" Credins supports “Grandparents Day” – Credins Bank

As a partner institution with local businesses and institutions, Credins Bank sponsored in August the “Grandparents Day” activity.

Credins supports “Grandparents Day”

As a partner institution with local businesses and institutions, Credins Bank sponsored in August the “Grandparents Day” activity. The party was held in Përmet city for 2 days in a row where various performers were invited and several activities were carried out. Credins Bank always supports Albanian art, culture and tradition by encuoring this initiative that aims to promote and enhance the traditional cooking of our country.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins