Credins supports "Albanian Science and Engineering Fair 2020" Credins supports ”Albanian Science and Engineering Fair 2020” – Credins Bank

On February 15 and 22, “Albanian Science and Engineering Fair 2020” was organized at Turgut Ozal College. Various categories, such as natural

On February 15 and 22, “Albanian Science and Engineering Fair 2020” was organized at Turgut Ozal College. Various categories, such as natural sciences, linguistics, web design, short films, robotics, etc. were innovative projects built with a lot of love and passion by the students that participated at this science fair. 

In ASEF 2020 participated 1700 students, 1000 projects were presented and the student projects were evaluated by 280 jury members who announced the winners of this event by giving the respective medals. We hope to see these winners at the top of science in the world. Credins bank was the general sponsor of this fantastic event supporting the development of education in Albania and innovation among the younger generations.

Credins Bank Përgjegjsia Sociale
Credins Bank

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins