Ceremonia e diplomimit ne Universitetin e Durresit "Aleksander Moisiu" Credins sponsors the graduation ceremony at the University of Durrës “Aleksandër Moisiu”. – Credins Bank

In a bright and emotional atmosphere, the graduation ceremony of the students of the University of Durrës “Aleksandër Moisiu” took place on Friday.

In a bright and emotional atmosphere, the graduation ceremony of the students of the University of Durrës “Aleksandër Moisiu” took place on Friday.<br/>

Credins Bank, as the main sponsor of this ceremony, wishes success to the newly graduated students, expressing a greater support for the educational institutions and the students.<br/>

The slogan of the new generation of students at this event was “One million dreams are all we will need for the world we want to build”.<br/>

Credins Bank always supports your dreams because we speak your language!<br/>

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins