Java Boterore e Parase 2019 | CSR | Credins Bank Credins Bank supports “World Money Week” 2019 – Credins Bank

Money Week is a worldwide celebration about the money, aiming at raising the awareness of the younger generation to make well-though financial decisions.Credins Bank has always been part of the financial institutions that support education activities during World Money Week. This year Credins Bank supports the competition “Too young to speak the old money language” where the Deputy CEO, Mrs. Monika Milo awarded the prizes to the winners of the competition.

Credins Bank continues to be active by supporting the community, whereby it operates to build a “Financial” culture for the young generations, which constitute the most important cohort for the future of the country.

java boterore e parase
java boterore e parase

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins