Ndertimin i hapesirave publike | CSR | Credins Bank Credins Bank supports Tirana Municipality in the designation of public spaces. – Credins Bank

Mr. Maltin Korkuti, Credins Bank CEO, participated in the inauguration of the park and playground near “Arena Kombëtare” stadium in Tirana, organised on the 27 January 2019.
In the framework of Social Responsibility, care for the environment and the community, Credins Bank supported Tirana Municipality in this initiative contributing to the designation of safe public all-inclusive and green spaces.

ndërtimi i hapësirave publike.
ndërtimi i hapësirave publike.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins