Credins Bank supports "Tirana Economic Forum" Credins Bank supports “Tirana Economic Forum” – Credins Bank

Tirana Economic Forum” is a high-level meeting of the most influential leaders in Albanian, international and international politics, business and intellectuals to address the pressing challenges facing

“Tirana Economic Forum” is a high-level meeting of the most influential leaders in Albanian, international and international politics, business and intellectuals to address the pressing challenges facing Albania and the world. Mr. Edi Rama, Prime Minister of Albania, Mrs. Anila Denaj, Minister of Finance and Economy, as well as representatives of foreign businesses, diplomats, etc. were present at this Forum.

The representatives discussed the main challenges facing domestic businesses and finding opportunities for Albania to become a strategic player in the region by improving fiscal policies, applying a more favorable and incentive policy for foreign investments and opportunity to support innovative practices for the benefit of development and to learn from the experience of other countries.

Credins Bank supports this Forum as we strongly believe that the banking system is one of the industries with a significant impact on the continuous support of local and regional businesses and one of the main actors in the development of the domestic economy.

Credins Bank tirana economic forum
Credins Bank tirana economic forum

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins