Kampionati Internacional i Taekwondo| CSR | Credins Bank Credins Bank supports the second Taekwondo International Championship – Credins Bank

Credins Bank is always supporting sport and cultural activities. The second Taekwondo International Championship was held on Saturday, May 25, 2019, at “FetiBorova” Olympic Park, former Dinamo complex, with the participation of different children cohorts. Credins Bank, as the main partner in the organisation of this championship, is progressively spreading the message that supporting such activities increases the awareness of the entire society about the importance and indispensability of organising sport activities especially for the youngsters.

Credins Mbështet Kampionatin e Taekwondo
Credins Bank mbështet Kryqin e Kuq

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins