Sipermarrja e te rinjve | CSR | Credins Bank Credins Bank supports the entrepreneurship – Credins Bank

Credins Bank, in the framework of social responsibility, sustainable development and community commitment, promotes Youth Entrepreneurship by financially supporting the Tirana Business University in the national competition “Entrepreneurs of Tomorrow” (7th Edition) and “Lawyers of Tomorrow” (3rd Edition). This initiative is a continuation of a tradition launched by the TBU in promoting entrepreneurship, new ideas, the spirit of competition, by highlighting business ideas that contribute to the development of the country. The competition started a few months ago and was finalized with the awarding of winners at a very interesting event at Hotel Plaza on 19/07/2017. Credins Banks considers important the fact that ideas take flight, develop and grow together with the Bank, providing greater financial freedom and awareness to young people! Meanwhile, in everyday activities, Credins Bank creates products and provides banking services that guide young people towards fulfilling their dreams and needs.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins