International Meeting 4 Matches | CSR | Credins Bank Credins Bank supports the activity “International Meeting 4 Matches” – Credins Bank

Albanian Athletics will host this week the International Athletics Tournament, which will be held at the Elbasan Arena National Stadium. 140 football players from Armenia, Italy, San Marino, Montenegro, Northern Macedonia, Kosova and Albania will compete on May 23 in 8 different disciplines. Credins Bank, in the framework of social responsibility and care for the community, supports this activity which is scheduled in the 2018 sporting calendar of the European Athletics federation. Also present at this event will be the president of the federation, Svein Arne Hansen.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins