Credins Bank supports STANDUP ALBANIA 2020 Credins Bank supports STANDUP ALBANIA 2020 – Credins Bank

STAND UP ALBANIA 2020, a talent show for 7-22 year olds, a successful television format, gathered hundreds of talented young people who competed in 3 categories:

-Public Speech

-Stand-up comedy

-Performance

The wonderful journey of Albanian children and youth over several months was finalized in a very amazing marathon evening at Tirana Amphitheater. The winners were selected by a jury of professionals. The finalists created at the grand finale super moments, a spectacle, exciting moments and endless emotions.

Credins Bank always supports Albanian new talents and art.

 

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins