Kryqi i Kuq | CSR | Credins Bank Credins Bank supports Red Cross – Credins Bank

On the 28th of May, in the premises of Social Centre of Tirana Branch, a party for 50 orphans that live in the community was organised. Thanks to the volunteers and the cooperation with Credins Bank, the children celebrated and spend time together. There were presents for all children thanks to the contributions of the employees of all branches of Credins Bank in Tirana. Credins Bank, in the framework of social responsibility, continuously contributes to helping people in need!

Credins Bank mbështet Kryqin e Kuq
Credins Bank mbështet Kryqin e Kuq

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins