Credins Bank supports "Green Business Competition" Credins Bank supports “Green Business Competition” – Credins Bank

Green Business Competition”, which promotes innovation by using local resources, encourages economic development, employment growth and building a greener region in line with

“Green Business Competition”, which promotes innovation by using local resources, encourages economic development, employment growth and building a greener region in line with the 7 objectives for a Sustainable Development in the Western Balkans and Greece, was successfully completed,

 

20 of best ideas and projects were selected among many applications from all the Albanian regions, and 5 winners were announced through an open public competition of candidates. Many congratulations to the winners: Rinora Handmade, Margjelo Filigram, Hazelnut Oil, Kroi i Mjalit and Natyra ime! Credins Bank always supports start-up and innovative businesses, and it is a partner of this successful project for years now!

Ide të gjelbërta Credins Bank
Ide të gjelbërta Credins Bank

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins