Credins Bank supports elementary school "Avni Rustemi" Credins Bank supports elementary school “Avni Rustemi” – Credins Bank

We are happy to provide with computers the Information laboratory of “Avni Rustemi” Elementary School. An extra opportunity for each student of this school to further develop:

We are happy to provide with computers the Information laboratory of “Avni Rustemi” Elementary School. An extra opportunity for each student of this school to further develop:

* Technological skills through early education.

* To practice their group skills by stimulating learning.

* To prepare them for their future career.

Credins Bank believes in the values of education and culture and considers it one of the most valuable contributions to the benefit of the community.

Credins Bank csr
Credins Bank csr

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins