Credins Bank supports art and culture by sponsoring the TRA.KU-fest Credins Bank supports art and culture by sponsoring the TRA.KU-fest – Credins Bank

The festival promoted Albanian outstanding heritage values and traditions through a range of activities such as academic conferences, traditional celebrations, organized visits, concerts with the most popular groups in the region and many other parallel activities, under the support of the Ministry of Social Welfare and Youth and the Ministry of Urban Development and Tourism. Also present at this festival were Mr. ErionVeliaj, Minister of Social Welfare and Youth, Mrs. EglantinaGjermeni, Minister of Urban Development and Tourism, diplomatic mission representatives of foreign institutions and part of hundreds of citizens from the country and surrounding areas like Kosovo and Northern Macedonia.   Social responsibility remains one of Credins Bank’s priorities by being active and providing an example of community awareness raising in service to the community.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins