Credins Bank, contributing to support of sports and cultural activities throughout the country of Albania, joined this week the biggest paragliding event in the country. 

“Albanian Open” an event which this year coincides with the 20th anniversary

Credins Bank, contributing to support of sports and cultural activities throughout the country of Albania, joined this week the biggest paragliding event in the country. 

“Albanian Open” an event which this year coincides with the 20th anniversary of the establishment of Albanian Aeronautics and which is organized from the 8th of May to the 11th of May in the city of Vlora, with a vast participation of more than 70 pilots from all over the world.  An event full of emotions, flights, parties, prizes, acknowledgements and a photo exhibition with the best sea and mountain views, made at events organised during all these years. 

Join Credins Bank from the 08 – 11 May 2019 in Vlora and experience the adrenaline of the Albanian Open Paragliding Festival. 

We Speak Your Language! 

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins