Credins mbeshtet agrobiznesin | CSR | Credins Bank Credins Bank supports agricultural Businesses – Credins Bank

Credins Bank held a meeting in the town of Roskovec where were welcomed more than 50 farmers from Berat, Lushnja, Fier and other cities in the country. Present at the meeting was also the Mayor of Roskovec, Majlinda Bufi, who congratulated Credins Bank for the initiative taken to support agribusiness.

During the event, Credins Bank representatives briefed farmers on the possibilities and process of loans for agribusiness as well as provided advice on the application method. Credins Bank paid special attention to introducing farmers to each other, thus promoting common interests and opportunities for cooperation.

Credins Bank will continue the initiative of supporting agribusiness and in the coming months will organize meetings among farmers in other areas of Albania.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins