We continued even this year to be present at the fair which focus is agribusiness. With our mobile bank, we welcomed all customers of this sector to inform them about our support and cooperation. We informed them about the facilities we offer for the agro loan up to 3 million ALL, as well as about many other advantages. Let us eat healthy by supporting the important initiative of using local products produced with so much love by the farmers.

Credins Bank – Supports agribusiness and local products

We continued even this year to be present at the fair which focus is agribusiness. With our mobile bank, we welcomed all customers of this sector to inform them about our support and cooperation. We informed them about the facilities we offer for the agro loan up to 3 million ALL, as well as about many other advantages. Let us eat healthy by supporting the important initiative of using local products produced with so much love by the farmers.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins