SOS Fshatrat e Femijeve, Shqiperi | CSR | Credins Bank Credins Bank received the Gold Award by SOS – Credins Bank

“SOS Children’s Villages Albania” organized yesterday, on December 06, the annual donor’s activity. Credins Bank was awarded the Gold Award by SOS Children’s Villages Albania, for the contribution and willingness showed during 2017 on the activities and undertakings of this organisation. Support for children in need and their support is part of the bank’s social responsibility policies. In this context, for several years, Credins continues in covering the cost of fours kids to assure them a safe home and a healthy life.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins