Credins Bank provides financial support in the field of sports! Credins Bank provides financial support in the field of sports! – Credins Bank

In this context, on the opening of the sports season, Credins Bank supported the Albanian Basketball Federation. The President of the Albanian Basketball Federation (ABF), Mr. Ponari, during his welcoming speech at the press conference, he assessed Credins Bank as one of the key partners and supporters in the development of this important championship. Credins Bank considers support for the field of sports as part of its social responsibility policies and obligation to the community in which it operates. Contributing to sport, we believe we provide young people with the opportunity to develop their professional skills, encouraging them to advance nationally and internationally. In our day-to-day work as a bank we create products to give young people more financial freedom to fulfill their professional dreams. What unites us with sport is hard work, dedication, will, energy and optimism to succeed. Credins Bank, We Speak Your Language!

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins