Ekspozita "100 vjet Flamur" | Qendra Shqiptare e Trashegimise Credins Bank organizes book promotion – Credins Bank

The culture continues to remain the focus of social responsibility policies where the bank plays a key role in organizing the book promotion of Prof. Dr.Paskal Milo titled “Albanian-German Crossroads” and the volume of poetry of the writer Dritëro Agolli on the occasion of his 85th birthday. Moreover, this year on November 28-29, Credins Bank made possible the opening of the “100 Years Flag” exhibition at the Albanian Heritage Center in Korça, where were promoted the national values.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins