Credins Bank is awarded the National Philanthropy Award Credins Bank is awarded the National Philanthropy Award – Credins Bank

Social responsibility is part of the Bank’s corporate mission and values, leading us on our way to becoming not only a successful business but also one of the key drivers of the country’s economy. Partners Albania organized a gala ceremony on December 5, 2014, where the winners of the annual “Philanthropy Award” competition for 2014 were announced. This evening’s grand award went to “Credins Bank” with the leitmotif: For continued support in the field of health, education, arts and culture, and in particular for the substantial support provided for the reconstruction of hospitals, the construction of chemical laboratories and the provision of medical laboratory equipment, in the regional hospitals of Durrës, Shkodra, Vlora and Central University Military Hospital. Credins Bank continues to support awareness-raising initiatives aimed at raising awareness of the surrounding community. Our contribution is and will be sustainable not only in the health sector but also in support of art, culture, environmental issues, sports, etc.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins