Part of Social Responsibility Policies at Credins Bank is childcare and financial education from an early age. On the 13th of November, Mrs. Monika Milo, Deputy CEO of Credins Bank, had the pleasure to welcome, at Credins Bank headquarters, children from the second year of “World Academy of Tirana”. Through a very enjoyable conversation, we found out more about basic knowledge of banking, savings, loan, and banking system for children. Access to education and literacy helps create a bright future for all young people around the world. Market studies confirm that incorporating children at a younger age into a culture of savings and financial awareness brings positive results in their financial behaviour as adults.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins