Nisma "Credins Bank DHURON" | CSR | Credins Bank Credins Bank DONATES – Credins Bank

“Credins Bank DONATES”! The initiative undertaken by employees of 57 Credins Bank branches, focused on the organisation of the donation of clothing and toys for children in need that were donated to the “National Emergency Centre” for distribution to community centres. The staff volunteered to join Club FM radio on the “Morning Club” show at the Relief Marathon for Disadvantaged Children in Albania. Protagonists of this initiative were the students of the elementary school “SabaudinGabrani” in Tirana, who were donating 75 backpacks. In this respect, the Credins Bank also contributed to SOS Village and Down Syndrome by purchasing postcards designed and made by children themselves, thereby showing a growing community care and awareness.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins