Inkubatore per Spitalin Universitar Opsetrik Gjinekologjik | Credins Bank Credins Bank donates incubators for the Obstetric-Gynaecological University Hospital “Koco Gliozheni” – Credins Bank

Credins Bank, partner of public and non-public institutions, has donated incubators for the newborns of the Obstetric-Gynaecological University Hospital “KocoGliozheni”. This way, Credins Bank invests in the development of a qualitative infrastructure, making these institutions reliable, sustainable and efficient in resource utilization and greater use of technologies. Monika Milo, the Deputy CEO of CredinsBank, together with the Deputy Minister of Health, Mira Rakacolli, were present at the Obstetric-Gynaecological University Hospital “KocoGliozheni” where Credins Bank donated incubators for the babies of this maternity hospital. Credins Bank, in support of Objective 9 set by the United Nations, has invested and developed policies to financially support projects to improve infrastructure and living conditions.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins