Credins Bank donates food to families in need on the occasion of Eid al-Adha Credins Bank donates food to families in need on the occasion of Eid al-Adha – Credins Bank

On the occasion of Eid al-Adha, Credins Bank traveled to the city of Cërrik to provide the families in need with food and other items.

On this special day for all Muslim believers, but also for all Albanians, Credins Bank brought joy to every family in need in this area with its initiative.

Credins Bank has continuously cooperated with various national institutions, supporting poor families in various areas of Albania.

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins