Dita Nderkombetare e Kursimit | CSR | Credins Bank Credins Bank by the side of the 9-year school “Edith Durham” – Credins Bank

This time, on the occasion of January 28, 2020 – Personal Data Protection Day, the Office of the Commissioner in cooperation with the Vocational High School ICT “Hermann Gmeiner” are engaged to conduct a competition on “Youth and privacy”.

Aksesi në arsim dhe edukimi ndihmon në krijimin e një të ardhmeje të ndritur për të gjithë të rinjtë në mbarë botën. Në Ditën Ndërkombëtare të Kursimit, Credins Bank vendosi të ishte pranë nxënësve të shkollës 9-Vjeçare “Edith Durham” ku zv. Drejtori i Thesarit Rinald Gjyli zhvilloi një bisedë të këndshme duke informuar fëmijët për përfshirjen e tyre drejt një kulture kursimi. Studimet e tregut konfimojnë se përfshirja e fëmijëve në moshë sa më të re drejt kulturës së kursimit dhe ndërgjegjësimit financiar sjell rezultate pozitive në sjelljen e tyre financiare si të rritur.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins