Credins Bank assists the Healthcare Services Operator for Southern Region Credins Bank assists the Healthcare Services Operator for Southern Region – Credins Bank

Credins Bank continues to give its contribution to Health Institutions to be as close possible to tireless physicians and nurses.

Credins Bank continues to give its contribution to Health Institutions to be as close possible to tireless physicians and nurses.

 

The staff of Vlora Branch donated to the Health Care Services Operator for Southern Region masks, gloves, alcohol and other tools necessary for their daily work. 

 

Thank you for your dedication, dear doctors and nurses.

Credins Bank dhuron
Credins Bank

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins