Credins mbeshtet Artin e Kulturen ne Shqiperi | CSR | Credins Bank Credins Bank as always supports art and culture! – Credins Bank

 Credins Bank has always supported art and culture! This time our attention to artists brings us to the city of Lezha. For the first time, 10-year-old Anamaria Prendi performed on the stage of the Children’s Cultural

Credins Bank has always supported art and culture! This time our attention to artists brings us to the city of Lezha. For the first time, 10-year-old Anamaria Prendi performed on the stage of the Children’s Cultural Center in Lezha the world-famous classics, where it was warmly applauded by the public. Ndrec Pema, director of Credins Branch in Lezha, points out that the mission of the most important bank in the country is to continuously support young talents in art.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins