Credins Bank – Always innovative Credins Bank – Always innovative – Credins Bank

A fantastic event with talented young people, who get together at the “Mobile UX” hackathon. Innovative ideas, challenges, performance, competition, will bring together many students to discover and provide the best digital experience for the users of our Credins Online application.

Credins Bank – Always innovative

A fantastic event with talented young people, who get together at the “Mobile UX” hackathon.

Innovative ideas, challenges, performance, competition, will bring together many students to discover and provide the best digital experience for the users of our Credins Online application.

An excellent opportunity for any participant to win both an award, and a career in the banking system.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins