Credins Bank i bashkohet nismes se Kryqit te Kuq Shqiptar | CSR Care for the elderly – “Credins Bank” joins the Albanian Red Cross initiative – Credins Bank

About 100 elderly people with economic needs knock every day on the doors of this social centre built by the Albanian Red Cross. It is some months now that the elderly in need find here food and care.For the head of the Albanian Red Cross, Tirana branch, Mr. GjonBoriçi, this is a voluntary support for whoever is in need at a difficult period of his/her life.
Credins Bank joined this initiative which supports, for some years now, the Albanian Red Cross not only in voluntarily donating blood, but in social projects support orphans, elderly in need, etc., as well.

The elderly in need, who are registered to receive service at this centre, are satisfied with the food that is provided daily.

This post is also available in: Albanian

Credins në rrjetet Sociale

View this post on Instagram

CREDINS TEK KLIENTËT! Çdo ditë është e bukur pasi jemi pranë jush, në lëvizje nga jugu në veri, anembanë Shqipërisë. Na ndiqni në rrugëtimin tonë të përditshëm, aty ku çdo staf i yni është pranë klientit. Ku ulemi e flasim për zhvillim por dhe për mbështetje, si partnerë që rritemi së bashku. Sot Sonja dhe Elsioni ishin tek Delight Hotel në Ksamil, një biznes që ushtron aktivitet në qytetin e Ksamilit në fushën e turizmit, modern në arkitekturë dhe mjaft i këndshem. Z. Valmir Daci, i cili drejton këtë biznes, ndihet i kënaqur për ecurinë, arritjet dhe planet e ardhshme në partneritet me Bankën Credins. Dhe ne të lumtur për mbështetjen që japim! #credinsbank, #kredi #biznes #credinstekklientet #partneritet #krediasebashku #credins #bank

A post shared by CREDINS bank (@credinsbank) on

Banka Credins