Credins mbështet “Ballkone të Gjelbra”

Në kuadër të Përgjegjësisë Sociale, përkujdesjes ndaj ambjentit dhe komunitetit, Credins Bank mbështeti Njerëz dhe Ide për gjelbërimin e Tiranës, projekt i quajtur “Green Home Tirana”. Iniciativë e cila kontribuon në ndërtimin e hapësirave dhe ballkoneve të gjelbërta.

Credins në rrjetet Sociale

Na kontakto

Gjej Degën

Banka Credins