Credins Bank mbështet koncertin live "Break the Darkness" Credins Bank mbështet koncertin live “Break the Darkness” – Credins Bank

Credins Bank mbështet koncertin Live “Break the Darkness” të artistit Eugent Bushpepa. Për herë të parë një super performancë në një super skenë. E Hënë dt.14 Dhjetor ora 19:00 Livestream.

Credins Bank gjithmonë në mbështetje të artit dhe kulturës.

Credins në rrjetet Sociale

Banka Credins