Banka Credins mbështeti me sukses dhe këtë vit “Konkursin e bizneseve të Gjelbërta”, në bashkëpunim me Partners Albania for Change and Development. 

Qëllimi i këtij konkursi është prezantimi i ideve novative e të gjelbërta për zhvillimin e një mjedisi të qëndrueshëm dhe konkurues në treg duke promovuar gjithashtu dhe punësimin në Shqipëri. 

Shumë urime fituesve: 

– Community Toys

– Përmeti’s Yummy Treasures

– Arka e Shijes

– Turi i Lajthive 

– Kultivimi i bimëve medicinale dhe aromatike

Banka Credins është gjithmonë në mbështetje të bizneseve start up dhe inovative, partnere prej vitesh e këtij projekti të suksesshëm!

Banka Credins