home-fb Paguaj me kartën e Credins Bank MasterCard dhe përfito 5% zbritje për çdo pagesë mbi 5.000ALL dhe 10% zbritje për çdo pagesë mbi 10.000 ALL tek Colonial. | Credins Bank