Credins Online ofron komoditet dhe siguri për individët dhe bizneset, klientë të Credins Bank. Versioni i ri i Credins Online ofron një eksperiencë të re dhe intuitive për përdoruesit sëbashku me shumë karakteristika dhe funksionalitete të reja, duke e sjellë bankën në dorën tuaj.

Credins Online Ju ofron:

Hap Llogari Rrjedhëse
Hap Depozitë pa afat
Hap kartë Debiti
Apliko për kredi, overdraft dhe kartë krediti
Blloko/Zhblloko kartën tende
Transfero para brenda dhe jashtë Shqipërisë
Paguaj tatim/taksa dhe detyrime doganore
Kontrollo dhe paguaj faturat utilitare (energji, telefon, ujë, TV, et.j)
Kontrollo në çdo kohë gjendjen e llogarisë, të kartave, etj.
Akseso aplikacionin përmes Njohjes së fytyrës, Fingerprint ose PIN

Sa i sigurt është përdorimi i këtij shërbimi?

Siguria e veprimeve të kryera është maksimale, ndaj dhe Credins Online përdor teknologji sigurie shumë të avancuar:

  • Mundësi aksesi në aplikacion përmes identifikimit biometrik, Njohje Fytyre, Shenja Gishtash, PIN për pajisjet e regjistruara, duke ofruar shërbim akoma më të shpejtë dhe të sigurt.
  • Kredenciale Unike Identifikimi – emër përdoruesi dhe fjalekalim. TANI fjalëkalimin mund ta merrni përmes email-it.
  • Krahas elementeve të sigurisë aplikohet dhe teknologjia me SMS informues. Ju do të merrni me anë të një SMS-je në celularin tuaj, një kod autorizimi të transaksionit që doni të kryeni.

Hapat për tu pajisur me Credins Online

1. Paraqituni në degën Credins më pranë jush së bashku me një mjet identifikimi. 2. Plotësoni Formularin pranë Shërbimit Ndaj Klientit dhe sigurohuni të pajiseni me USERNAME. 3. Kontrolloni Email-in për tu pajisur me Password. (Sigurohuni të kontrolloni edhe Junk Mail). 4. Shkarkoni Aplikacionin ne Play Store ose Google Store. 5. Vendosni të dhënat tuaja dhe Kodin TAN i cili ju vjen me SMS në momentin e aktivizimit të shërbimit

Lista e dokumentacionit:

  • Mjafton një dokument identifikimi i vlefshëm nga Ju si pasaportë apo kartë identiteti.

Aksesimi Online

Nëse jeni klient i Credins online, për të hyrë klikoni si më poshtë:   E-Banking

 

Na kontakto

[contact-form-7 id="84" title="Call Back Form" html_class="form-inline"]
Banka Credins