Credins Bank Ne Flasim Gjuhën Tuaj!

Këmbimi Valutor

Shpejtësi, Dinamizëm, Transparence, Konfidencialitet. Tregto me profesioniste të tregut FOREX. Linjë direkt me Thesarin e Credins Bank. Shuma minimale 50.000 EURO. Mundësi këmbimi 24 orë me FOREX ORDER.

Tregtimi i monedhave:

LEK USD EUR GBP CHF
CAD AUD JPY CNY XAU

Kurse preferenciale. Pa Komisione Shtesë. Përfitoni nga luhatshmëria e tregut valutor botëror. Mundësi veprimi në të gjithë rrjetin e degëve të Credins Bank.

Na kontaktoni në +355 4 53 53 000 dhe 0692036318

Valuta Blerje Shitje
USD 124.90 129.90
EUR 132.4 138.4
GBP 156.0 161.0
CHF 124.6 129.6
CAD 94.9 99.9
AUD 95.8 100.8
JPY 1.1021 1.1521
CNY 17.83 19.23
XAU 4852.4 5661.1

përditësuar më 20/02/2017

Top