Credins Bank We Speak Your Language!

Social Responsibility

Kopshti nr. 1 Kavajë restaurohet nga Credins Bank

kavaje_6

Kopshti nr. 1 Kavajë restaurohet nga Credins Bank. Nën Kryetari i Bashkisë Kavajë z. Thoma Çaushi i shoqëruar nga përfaqësuesit e bankës nga Drejtori i Departamentit të Burimeve Njerëzore z. Ardian Angoni, Drejtori i Rajonit Durrës z. Aleksandër Josifi dhe Drejtori i Degës Kavajë z. Albert Zoto ishin prezent në përurimin e mjediseve të reja […]

Read more

Our Social Responsibility during 2015

Credins Bank presents the following activities undertaken in the framework of social responsibility. The report carried out in accordance with the format set for 17 Goals for UN Sustainable Development Program: TARGET #1: Free from poverty – End of poverty in any form and anywhere, promotion of agriculture and support to small farmers. Eradication of poverty in […]

Read more

Credins bank financially supports sport

Në këtë kuadër me rastin e hapjes së sezonit sportiv, Credins bank mbështeti federatën shqiptare të basketbollit. Presidenti i Federatës Shqiptare të Basketbollit (FSHB) z. Ponari, gjatë fjalës së tij  përshëndetëse, mbajtur në konferencën për shtyp, vlerësoi Credins bank si një nga partnerët dhe mbështetësit kryesor në zhvillimin e këtij kampionati të rëndësishëm. Credins bank […]

Read more

Top