Credins Bank Ne Flasim Gjuhën Tuaj!

Përgjegjësia Sociale

Credins bank mbështet financiarisht fushën e sportit!

Në këtë kuadër me rastin e hapjes së sezonit sportiv, Credins bank mbështeti federatën shqiptare të basketbollit. Presidenti i Federatës Shqiptare të Basketbollit (FSHB) z. Ponari, gjatë fjalës së tij  përshëndetëse, mbajtur në konferencën për shtyp, vlerësoi Credins bank si një nga partnerët dhe mbështetësit kryesor në zhvillimin e këtij kampionati të rëndësishëm. Credins bank […]

Lexo më shumë

Përgjegjësia jonë Sociale gjatë vitit 2015

Credins bank, prezanton sa më poshtë aktivitetet e  ndërmarra në kuadër të përgjegjësisë sociale. Ky raportim kryhet në përputhje me formatin e përcaktuar për 17 Objektivat për Zhvillim të Qëndrueshëm të Programit për Zhvillimin e Kombeve të Bashkuara. OBJEKTIVI #1: Pa varfëri – Fund varfërisë në çdo formë dhe kudo, promovimi i agrokulturës dhe mbështetja […]

Lexo më shumë

Credins Bank mbështeti konkursin kombëtar “Ide të Gjelbërta 2016”

Partnerët Shqipëri organizuan në datat 24-25 Maj 2016 në Tiranë, konkursin kombëtar “Ide të Gjelbërta 2016”. Ky është viti i pestë që Partnerët Shqipëri organizojnë këtë konkurs, i cili synon të mbështesë nisma biznesi që promovojnë përfshirjen sociale, integrimin, punësimin dhe zhvillimin ekonomik lokal nëpërmjet një qasjeje miqësore ndaj mjedisit.  Risia e tij qëndron në […]

Lexo më shumë

1 2 3 4 5 10
Top