Credins Bank Ne Flasim Gjuhën Tuaj!

Aktivitete

Banka Credins feston 8 vjetorin e saj!

31 Mars 2003. 8 vjet më parë Këshilli Mbikëqyrës i Bankës së Shqipërisë miratoi krijimin e të parës bankë private me kapital tërësisht Shqiptar, Bankës CREDINS. U renditëm si banka e 15 në tregun bankar vendas. Një degë 8 punonjës. Në orën 8:30 u hapen dyert si sot, por natyrshëm gjatë ditës hynë klientët e […]

Lexo më shumë

Përfitime Ekstra

Të gjithë JU që jeni përdorues të kartës VISA debiti apo krediti të CREDINS bank, përfitoni falas sigurimin e Jetës dhe të Overdraftit nga shoqëria e sigurimeve SiCRED. Gjithashtu do të përfitoni zbritje deri në 50% për shërbimet mjekësore, diagnostikim apo ndërhyrje kirurgjikale në klinikat apo spitalet private më cilësore në Shqipëri, pjesë e rrjetit […]

Lexo më shumë

1 7 8 9
Top